MIRNA

  • DNEVNI PROSTOR

  • DNEVNI PROSTOR

  • SOBA

  • KOPALNICA

MIRNA
Prodaja: Stanovanje, 4-sobno
Občina Mirna
Cena: 212.735,00 EUR
Površina: 88 m2
Nadstropje: 2/4
: 2022
EI: EI: Izračun ni mogoč
Spletna stran: www.kvadrat-nepremicnine.si/nepremi...
Šifra: MIRNA
Natisni Priporoči prijatelju
88 m², 4-sobno, novogradnja, začetek gradnje l. 2022, 2/4 nad., nova svetla stanovanja na odlični lokaciji v centru Mirne in dobro razporeditvijo prostorov, lokacija ponuja udobno življenje tako mlajšim kot starejšim generacijam, saj je v bližini vsa potrebna urbana infrastruktura, sodobno grajena stanovanja bodo energetsko samooskrbna, stroški bivanja bodo nizki, naprodaj je več stanovanj, ki bodo kmalu vseljiva, prodamo, prodamo. Cena: 212.735,00 EUR

Lokacija:  center Mirne, v neposredni bližini je šola, vrtec, trgovine, zdravstveni dom, pošta, avtobusna in železniška postaja. Lokacija je dobro prometno dostopna. 

Stanovanje je v manjšem bloku s 15 stanovanji, je svetlo z dobro razporeditvijo prostorov. Blok je grajen po sodobnih nizkoenergijskih standardih ima dvigalo. Stanovanja bodo energetsko samooskrbna, saj bo strehi bloka fotovoltaika.

Stanovanje ima 2 parkirni mesti, ki sta všteti v ceno (eno pokrito in eno zunanje nepokrito parkirno mesto). Pokrita parkirna mesta imajo predinštalacijo za polnilnico el. avtomobila. Za priklop el. polnilnice na fotovoltaiko na strehi bloka je potrebno doplačilo 4.500 EUR.

Prostori / površine:

  • bivalni del - 83,40 m²
  • velik dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico
  • 3 sobe - spalnice
  • velika kopalnica
  • shramba - 4,6 m²
  • 2 parkirni mesti (1 pokrito, 1 zunanje nepokrito)

Stanovanja nimajo balkonov, je pa možno uporabljati sobo na južnem delu, z velikimi steklenimi površinami in z drsnimi vrati, kot ložo - zimski vrt.

Ogrevanje in hlajenje z lastno toplotno črpalko (el. energija iz fotovoltaike na strehi bloka). Toplotna črpalka bo ogrevala tudi sanitarno vodo in bo imela tudi hranilnik tople vode (bojler).

Okna in francoski balkoni bodo imeli notranje žaluzije.

Talne obloge: ploščice velikih formatov.

Plačilo kupnine: ob podpisu pogodbe kupec plača aro v višini 10% pogodbene vrednosti, preostanek kupnine (90%) kupec plača pri prevzemu dokončanega stanovanja.Kupec poleg plačila kupnine nima nobenih stroškov razen strošek vpisa lastninske pravice v zemljiško knjigo.

Oglejte si predstavitven film - povezava:  https://www.stanovanjadolenjska.com/o-nas?pgid=klkv4vsu-6ef8cc0d-bde2-4f29-807e-47f782551583

Za podrobnejše informacije nam lahko pošljite sporočilo info@kvadrat-nepremicnine.si

Kvadrat nepremičnine – povezava na spletno stran:
https://www.kvadrat-nepremicnine.si/novo-mesto-brod-mrzla-dolina

Želim več informacij ali ogled
040 777 004

Kvadrat nepremičnine d.o.o.

Naslov: Rozmanova ul. 34, 8000 Novo mesto

Tel.: 07/337-50-03

Tel.: 040/777-004

Email: info@kvadrat-nepremicnine.si