NOVO MESTO, BRŠLJIN

NOVO MESTO, BRŠLJIN
Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Dolenjska
Upravna enota Novo mesto
209,9 m², samostojna, zgrajena l. 1969, adaptirana l. 2000, 559 m² zemljišča, prostorna hiša v mirnem, urejenem naselju, s prizidkom za izvajanje poslovne/obrtniške dejavnosti, v hiši sta dve ločeni 3 sobni stanovanji, primerno za bivanje dveh družin, prodamo. Cena: 175.000,00 EUR
Šifra: BRŠLJIN HIŠA
Cena: 175.000,00 EUR
Parcela: 559 m2
EI: EI v izdelavi
Spletna stran: www.kvadrat-nepremicnine.si/nepremi...
Natisni Priporoči prijatelju

Lokacija: hiša je v mirnem, urejenem naselju z dobro prometno dostopnostjo, od je od  AC priključka in od centra mesta je oddaljena cca 2 km. V bližini so osnovna šola, vrtec, nakupovalna središča, igrišče, banka, pošta.

Razporeditev prostorov (stanovanjski del 143 m² in poslovni/obrtniški del 66,9 m²):

  • 1. etaža (pritličje) - trosobno stanovanje: dnevna prostor z jedilnico, kuhinja, 2 sobi, kopalnica, shramba, nadkrita zunanja terasa, hodnik;
  • 2. etaža: (nadstropje) trosobno stanovanje: dnevna soba z izhodom na velik balkon, kuhinja z jedilnico, spalnica z izhodom na balkon, soba, kopalnica, hodnik. Druga etaža hiše je montažne gradnje.

Obe etaži povezuje notranje stopnišče, ki ne posega v stanovanjski del.

Poslovnii del: leta 2000 je bil prizidan obrtniški del, dva večja in en manjši prostor ter kurilnica. V tem delu je v funkciji dobro vpeljana proizvodna dejavnost.

Ob stavbi stoji lopa s površino 30 m², zgrajena l. 2000 s potrebnimi upravnimi dovoljenji.

Okolica hiše je vzdrževana in urejena: večje asfaltirano dvorišče in zelenica.

Ogrevanje/klima: centralno ogrevanje na olje za celotno stavbo in sanitarno vodo; ogrevanje sanitarne vode pa je možno tudi na elektriko. V hiši je tudi  klimatska naprava.

Obnova hiše: leta 2000 je bila zamenjana strešna kritina (tegola), 2015 je bila zamenjana peč za centralno ogrevanje. Hiša je dobro vzdrževana.

Infrastruktura: hiša je priključena na vso urbano infrastrukturo, plinovod je ob stavbi in je možen priklop.  V primeru izpada električne energije iz omrežja, se elekrično napajanje preklopi na agregat.

Hiša se prodaja delno opremljena.

Primerno tudi za bivanje dveh družin.

Možen je tudi odkup delujoče delavnosti z vso opremo in stroji ter kupci in dobavitelji, kar pa ni vračunano v ceno.

Želim več informacij ali ogled
040 777 004

Kvadrat nepremičnine d.o.o.

Naslov: Novi trg 10, 8000 Novo mesto

Tel.: 041/636-325

Tel.: 07/337-50-03

Email: info@kvadrat-nepremicnine.si