NOVO MESTO, BROD

NOVO MESTO, BROD
Prodaja: Hiša, Samostojna
Občina Novo mesto
Cena: 169.000,00 EUR
Površina: 393 m2
Zemljišče: 551 m2
Zgrajeno leta: 1983
EI: EI v izdelavi
Spletna stran: www.kvadrat-nepremicnine.si/nepremi...
Šifra: BROD HIŠA
Natisni Priporoči prijatelju
393 m², samostojna, zgrajena l. 1983, 551 m² zemljišča, prostorna hiša na sončni lokaciji v urejenem naselju ob gozdu, z lepim razgledom, lokacija ponuja udobno bivanje, saj so v bližini šole, vrtci, trgovine, javni prevoz in center mesta, primerna tudi za bivanje dveh ali treh družin, vseljiva takoj, prodamo. Cena: 169.000,00 EUR

Lokacija:  na mirni, sončni lokaciji v urejenem naselju, ob gozdu, v bližini centra mesta. V bližini  so osnovna šola Drska in vrtci, šolski center, trgovine, zdravstveni dom, bolnišnica. Zemljišče je v rahlem nagibu proti jugo zahodu.

Hiša ima tri etaže:

  • 1. etaža (polklet): svetlo, opremljeno 3 sobno stanovanje, kurilnica, večnamenski prostor in shramba,. Etaža ina svoj vhod in izhod na vrt iz dnevnega prostora.
  • 2. etaža: (pritličje): dnevni prostorom z izhodom na balkon, jedilnico in kuhinjo, 2 sobi, kopalnica. Prostore je potrebno obnoviti.
  • 3. etaža (mansarda): dnevna soba, dve sobi, več prostorov / sob primernih za ureditev glede na potrebe uporabnika  kopalnica. Prostore je potrebno obnoviti.

Prva etaža ima ločen vhod, v 2. in 3. etažo pa je vhod skupen, vendar je možno z manjšim posegom narediti še dodaten, ločen vhod za 3. etažo - mansardo.

Obnova: Stavba je bila zgrajena leta 1983, je klasično  - masivno - grajena, ma izolacijsko fasado. Vselitev v opremljeno 1. etažo je možna brez večjih investicijskih posegov, drugi dve etaži pa je potrebno obnoviti. Okolica - vrt - je urejena. 

Ogrevanje: 

  • centralno ogrevanje s pečjo na olje
  • toplotna črpalka za gretje sanitarne vode
  • plinovod - zemeljski plin - poteka ob parceli
  • hiša ima izolacijsko fasado.

Infrastruktura: hiša je priključena na vso  urbano infrastrukturo, razen na javni kanalizacijski sistem.

Oprema:  hiša se prodaja delno opremljena. 

Pogoj nakupa: kupec plača del stroškov prodaje.

Želim več informacij ali ogled
040 777 004

Kvadrat nepremičnine d.o.o.

Naslov: Novi trg 10, 8000 Novo mesto

Tel.: 041/636-325

Tel.: 07/337-50-03

Email: info@kvadrat-nepremicnine.si