LJ. CENTER, KERSNIKOVA UL

LJ. CENTER, KERSNIKOVA UL
Prodaja: Stanovanje, 4-sobno
Regija LJ-mesto
Upravna enota Lj. Center
84,7 m², 4-sobno, zgrajeno l. 1970, adaptirano l. 2009, svetlo in prostorno stanovanje s čudovitim razgledom, na odlični mirni lokaciji v centru mesta, v urejenem bloku z dvigalom. Stanovanje je v celoti opremljeno s kakovostno, skoraj novo opremo, možnost parkiranja v garažni hiši pod blokom, vseljivo takoj brez investicijskih posegov, prodamo. Cena: 398.000,00 EUR
Šifra: LJ KERSNIKOVA
Cena: 398.000,00 EUR
EI: EI v izdelavi
Spletna stran: www.kvadrat-nepremicnine.si/nepremi...
Natisni Priporoči prijatelju

Lokacija: v centru mesta,vendar odmaknjeno od hrupa in prometa. Blok je obdan s parkom in peš cono. Stanovanje ima okna na vzhodu in jugu, z lepim razgledom na grad in mesto. Zaradi odlične lokacije stanovanje nudi udobno bivanje. V bližini so  trgovine, lekarna, pošta, šole, avtobusna postaja, železniška postaja, banke, klinični center.

Razpored prostorov / oprema: velik dnevni prostor z balkonom, kuhinja z jedilnico, spalnica, dve manjši sobi, kopalnica, wc, hodnik in shramba v kleti. Parkiranje je možno tudi v parkirni hiši pod blokom. Stanovanje je v celoti opremljeno s kakovostno, zelo malo rabljeno opremo.

Stanovanje je bilo v celoti temeljito obnovljeno l. 2009. Obnovljene so bile vse inštalacije, zamenjana so bila okna z el. žaluzijami, vrata in talne obloge (parket, keramika). Stene so dodatno zvočno in toplotno izolirane, kar zagotavlja nizke stroške ogrevanja. Je odlično vzdrževano in je vseljivo brez kakršnihkoli posegov.

Ogrevanje je skupno (toplarna) z radiatorji in merilniki porabe, v dnevnem prostoru je klimatska naprava za gretje in hlajenje.

Želim več informacij ali ogled
040 777 004

Kvadrat nepremičnine d.o.o.

Naslov: Novi trg 10, 8000 Novo mesto

Tel.: 041/334-453

Tel.: 07/337-50-03

Email: info@kvadrat-nepremicnine.si