LESKOVEC PRI KRŠKEM

LESKOVEC PRI KRŠKEM
Prodaja: Poslovni prostor, Pisarna
Občina Krško
Cena: 148.000,00 EUR
Površina: 202 m2
Zemljišče: 155 m2
Zgrajeno leta: 2011
EI: C (35 - 60 kWh/m2a)
Spletna stran: www.kvadrat-nepremicnine.si/nepremi...
Šifra: LESKOVEC
Natisni Priporoči prijatelju
202 m², pisarna, zgrajena l. 2011, 155 m² zemljišča, na odlični lokaciji, le 3km od AC priključka Drnovo, odličen dostop, poslovni prostor v pritličju in v 1. nadstropju poslovno stanovanjske stavbe, primeren za pisarne, možnost izvedbe 2 stanovanj - pripravljen idejni projekt, urejena etažna lastnina, lasten vhod, lastne sanitarije, vse talno gretje, z lastnimi parkirnimi mesti, prodamo. Cena: 148.000,00 EUR

Lokacija

Prodamo del poslovno stanovanjskega objekt v dveh etažah na odlični lokaciji v obrtni coni Leskovec pri Krškem, oddaljen le 3km od AC priključka Drnovo.

Objekti, ki so predmet prodaje so v vzhodnem delu poslovno stanovanjskega objekta  in so bili zgrajeni leta 2011. Predmet prodaje so:

  • poslovni prostor z lastnimi sanitarijami, primeren za pisarne ali skladišče v pritličju poslovno stanovanjskega objekta v izmeri 86,20 m²;
  • poslovni prostor v 1.etaži, primeren za pisarne, obstaja pa tudi možnost izvedbe 2 stanovanj v izmeri 52,20 m² in 63,20 m² .

Izvedba gradnje poslovno stanovanjskega objekta je skeletna, tako da omogoča veliko možnosti predelav obstoječega poslovnega kompleksa glede na potrebe kupca. Konstrukcija stoji  na AB točkovnih temeljih z vmesnimi povezovalnimi temelji. Stene so klasično zidane iz siporeksa debeline 40 cm. Dodana izolacija ( stiropor) na stenah 15cm. Izvedena je fasada z zaključnim ometom. Notranje stene so prav tako zidane iz siporeksa debeline 30 cm. Zidovi so medsebojno povezani z AB ploščo in protipotresnimi AB vezmi.  Objekt je pokrit z enokapnico z naklonom 10 stopinj, kritina je pločevinasta strešni paneli vrste Trimoterm SNV 150. Ostrešje je dodatno izolirano z izolacijo 15 cm ter zaključeno z mavčnimi ploščami.

Okoli poslovnega  objekta je  asfaltirano dvorišče, ki služi kot manipulacijski prostor za dostop, pred objektom pa je veliko parkirišče. Omogočen je dovoz tako z sprednje kot zadnje strani poslovno objekta.

Za izvedbo 2 stanovanj je izdelan idejni načrt, vsi priklopi za vodo v kuhinji in kopalnici so pripravljeni.

Infrastruktura/ priključki:  

elektrika, vodovod, kanalizacija (fekalna in meteorna), telefon, internet, plin, javna razsvetljava, dostop do objektov je po javni asfaltni cesti, urejena so parkirišča.

Ogrevanje / hlajenje

Talno ogrevanje - objekt se ogreva na plin. Priprava ogrevane vode poteka v plinski kotlovnici – plinskem kotlu in z sončnimi kolektorji.

Za potrebe hlajenja se uporablja 15kw hladilni agregat – toplotna črpalka zrak/voda, ki je vezan na 130 l hranilnik tople vode.

Cena ne vključuje DDV.

Za podrobnejše informacije nam lahko pošljite sporočilo    

  • igor@kvadrat-nepremicnine.si

POVEZAVA – Kvadrat nepremičnine d.o.o. - https://www.kvadrat-nepremicnine.si/nepremicnina/leskovec-pri-krskem/Lzmw32

Želim več informacij ali ogled
040 777 004

Kvadrat nepremičnine d.o.o.

Naslov: Rozmanova ul. 34, 8000 Novo mesto

Tel.: 041/334-453

Tel.: 07/337-50-03

Email: info@kvadrat-nepremicnine.si