LESKOVEC PRI KRŠKEM, BLIŽINA AC PRIKLJUČKA

LESKOVEC PRI KRŠKEM, BLIŽINA AC PRIKLJUČKA
Oddaja: Poslovni prostor, Delavnica
Občina Krško
Cena: 6,00 EUR/m2/mesec
Površina: 540 m2
Nadstropje: P/2
Zgrajeno leta: 2003
EI: C (35 - 60 kWh/m2a)
Spletna stran: www.kvadrat-nepremicnine.si/nepremi...
Šifra: ODDAJA LESKOVEC
Natisni Priporoči prijatelju
540 m², delavnica, zgrajena l. 2003, P/2 nad., na odlični lokaciji, vulkanizerska in mehanična delavnica s skladiščem, v pritličju poslovne stavbe, v obrtni coni v Leskovcu pri Krškem, z lastnimi parkirnimi mesti, odličen dostop, za osebna vozila in kamione, le 3 km od AC priključka Drnovo, oddamo. Cena: 6,00 EUR/m²/mes

Lokacija

Oddamo vulkanizersko in mehanično delavnico s skladiščem, na odlični lokaciji v obrtni coni Leskovec pri Krškem, z lastnimi parkirnimi mesti. Poslovni objekt je  oddaljen le 3km od AC priključka Drnovo.

Poslovno objekt je bil zgrajen leta 2003, je  tlorisne izmere 24,3 m x 20,0 m, višina 4,60 m. Izvedba gradnje objekt je skeletna, tako da omogoča veliko možnosti predelav obstoječega poslovnega kompleksa glede na potrebe najemnika.

Okoli poslovnega  objekta je  asfaltirano dvorišče, ki služi kot manipulacijski prostor za dostop tako tovornih kot osebnih vozil, pred objektom pa je veliko parkirišče za poslovne stranke. Omogočen je dovoz tako z sprednje kot zadnje strani poslovno objekta.

Infrastruktura/ priključki:  

elektrika, vodovod, kanalizacija (fekalna in meteorna), telefon, internet, plin, javna razsvetljava, urejeno je odvodnjavanje asfaltnih površin, dostop do objektov je po javni asfaltni cesti, urejena so parkirišča.

Ogrevanje / hlajenje

objekt se ogreva na plin. Priprava ogrevane vode poteka v plinski kotlovnici – plinskem kotlu in z sončnimi kolektorji ( 45 m²), ki so nameščeni nad stanovanjskim delom stavbe. Pridobljena energija se akumulira v 5 m3 hranilniku tople vode. Ogrevanje v objektu je deloma talno in deloma z radiatorji.

Za potrebe hlajenja se uporablja 15kw hladilni agregat – toplotna črpalka zrak/voda, ki je vezan na 130 l hranilnik tople vode.

Objekt ima lokalno prisilno prezračevanje brez vračanja toplote odpadnega zraka

Pravno stanje:

  • zemljiškoknjižno stanje urejeno,
  • urejena vsa potrebna gradbena dokumentacija,
  • pridobljena energetska izkaznica,

Poleg najemnine najemnik plača varščino v višini ene najemnine, stroške porabe energentov, komunale in telekomunikacij.

Pogoj najema: najemnik plača del stroškov postopka najema.

Za podrobnejše informacije nam lahko pošljite sporočilo    

  • igor@kvadrat-nepremicnine.si
Želim več informacij ali ogled
040 777 004

Kvadrat nepremičnine d.o.o.

Naslov: Novi trg 10, 8000 Novo mesto

Tel.: 041/334-453

Tel.: 07/337-50-03

Email: info@kvadrat-nepremicnine.si