BROD V PODBOČJU, KRŠKO

BROD V PODBOČJU, KRŠKO
Prodaja: Hiša, Samostojna
Občina Krško
Cena: 250.000,00 EUR
Površina: 204 m2
Zemljišče: 490 m2
Nadstropje: K+P+M
Zgrajeno leta: 1990
Adaptirano l.: 2019
EI: B1 (15 - 25 kWh/m2a)
Spletna stran: www.kvadrat-nepremicnine.si/nepremi...
Šifra: BROD V PODBOČJU
Natisni Priporoči prijatelju
204 m², samostojna, zgrajena l. 1990, adaptirana l. 2019, 490 m² zemljišča, K+P+M, prostorna hiša, v mirnem in urejenem naselju, tik ob reki Krki, zelo kakovostno obnovljena, lokacija je dobro prometno dostopna, le 5 minut oddaljena od AC priključka Drnovo pri Krškem, hiša se prodaja opremljena, prodamo. Cena: 250.000,00 EUR

Lokacija: hiša je v mirnem in urejenem naselju, tik ob reki Krki, le 5 minut oddaljena od AC priključka Drnovo, do Ljubljane 1 ura in do Zagreba 30 minut.

Razporeditev prostorov:

  • kletna etaža: trije ločeni kletni prostori, z veliko kurilnico in prostorom za skladiščenje peletov, samostojen WC, manjša klet je ogrevana.
  • visoko pritličje:  velika dnevna soba z jedilnico in izhodom na balkon, prostorna kuhinja, dve sobi,  kopalnica, WC in velik hodnik. Dostop iz hodnika v mansardo po lesenih stopnicah.
  • mansarda: dve veliki spalnici in prostorna kopalnica.

Na tlakovanem dvorišču pred hišo je postavljen avtomobilski nadstrešek za 2 vozili (tipa ARMAT) in lopa za drva. Parcela je v celoti ograjena s kvalitetno ograjo, ki je opremljena z dostopnimi vrati na električni pogon z daljinskim upravljanjem.

Ogrevanje, prezračevanje: ogrevanje je radiatorsko s pečjo na pelete ali lončeno pečjo/kaminom v dnevnem prostoru. Topla sanitarna voda se pripravlja z električnim bojlerjem v letnem obdobju in preko peči na pelete v ogrevalni sezoni. Prezračevanje z rekuperacijo je nameščeno po celi hiši ( sistem Zehnder). V hiši je vgrajen centralni sesalni sistem. Za osvetlitev v bivalnih prosotrih nameščena izključno LED svetila.

Infrastruktura: stavba je priključena na električnio in vodovodno omrežje , kanalizacija - dvoprekatna greznica, ima optični komunikacijski priključek. Dostop do hiše je po javni asfaltirani cesti.

Obnova: v letih 2016 – 2019 je bila hiša v celoti prenovljena. Zunanje stene so toplotno izolirane z 16cm EPS, fasada pa zaključena z mineralnim ometom. Zamenjana  streha je dvokapnica z strešniki Bramac in je toplotno izolirana. Strop nad kletjo je bil dodatno toplotno izoliran. Vgrajena so nova troslojna lesena/ALU okna Jelovica z zunanjimi roletami na električni pogon, v mansardi Velux okna z roletami na električni pogon in vhodna vrata Jelovica les/ALU. Kompletno obnovljene so bile vse inštalacije (vodovod, ogrevanje), dodatno dograjen prezračevalni sistem z rekuperacijo in centralni sesalni sistem.

Hiša ima gradbeno dovoljenje in hišno številko. Kupec dobi vso potrebno dokumentacijo in garancije za izvedena dela.

Za podrobnejše informacije nam lahko pošljite sporočilo    

Želim več informacij ali ogled
040 777 004

Kvadrat nepremičnine d.o.o.

Naslov: Novi trg 10, 8000 Novo mesto

Tel.: 041/334-453

Tel.: 07/337-50-03

Email: info@kvadrat-nepremicnine.si